Alarm Beveiliging

Welkom bij IP Camera Installatie

 

Alarmbeveiliging advies op locatie geheel vrijblijvend en wij installeren uw systeem totaal op maat. Wij zorgen dat er bij u een adviseur langs komt om de woning, winkel of bedrijfspand en de omgeving te bekijken voor een zo goed mogelijke offerte op maat.

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 54

Merk: Ajax

rating

AJAX AFSTANDSBEDIENING WIT

Alleen voor onze bestaande klantenAJAX AFSTANDSBEDIENING WITSpecificaties:Mogelijkheid tot deel inschakelingHeeft 4 knoppen waarvan een panniekknopGoed beschermd met authenticatie en ''rolling code''..

€40,00

Excl. BTW: €40,00

Merk: Ajax

rating

AJAX AFSTANDSBEDIENING ZWART

Alleen voor onze bestaande klantenAJAX AFSTANDSBEDIENING ZWARTSpecificaties:Mogelijkheid tot deel inschakelingHeeft 4 knoppen waarvan een panniekknopGoed beschermd met authenticatie en ''rolling code..

€40,00

Excl. BTW: €40,00

Merk: Ajax

rating

AJAX BEDIENINGSPANEEL WIT

Alleen voor onze bestaande klantenAJAX BEDIENINGSPANEEL WITSpecificaties:Werkt tot 1700 meter afstand van een Ajax hub ( open veld)Met een wachtwoord in/uitschakelenBeveiligd door rolling code-encryp..

€129,00

Excl. BTW: €129,00

Merk: Ajax

rating

AJAX BEDIENINGSPANEEL ZWART

Alleen voor onze bestaande klantenAJAX BEDIENINGSPANEEL ZWARTSpecificaties:Werkt tot 1700 meter afstand van een Ajax hub ( open veld)Met een wachtwoord in/uitschakelenBeveiligd door rolling code-encr..

€129,00

Excl. BTW: €129,00

Merk: Ajax

rating

AJAX BEWEGINGSMELDER BUITEN PASIEF WIT

Alleen voor onze bestaande klanten AJAX BEWEGINGSMELDER BUITEN PASIEF WITSpecificatiesDetectiebereik 90°Dual IR techniek;Instelbaar bereik 3-15 meter;Anti-Masking functie;Werkzaam bij temperatuu..

€285,56

Excl. BTW: €285,56

Merk: Ajax

rating

AJAX BEWEGINGSMELDER GORDIJN wit

Alleen voor onze bestaande klanten COMING SOONAJAX BEWEGINGSMELDER GORDIJN wit SpecificatiesAjax Bewegingsmelder gordijn Wit* Let op de getoonde afbeeldingen in de webshop worden slechts t..

€147,62

Excl. BTW: €147,62

Merk: Ajax

rating

AJAX BEWEGINGSMELDER GORDIJN ZWART

Alleen voor onze bestaande klantenAJAX BEWEGINGSMELDER GORDIJN zwart SpecificatiesAjax Bewegingsmelder gordijn Wit* Let op de getoonde afbeeldingen in de webshop worden slechts ter illustratie ..

€147,62

Excl. BTW: €147,62

Merk: Ajax

rating

AJAX BEWEGINGSMELDER PASIEF WIT

Alleen voor onze bestaande klantenAJAX BEWEGINGSMELDER PASIEF WITSpecificatiesAjax MotionProtect detecteert in een ruimte een mens, maar negeert huisdieren en bijvoorbeeld tocht en geluid van een air..

€89,00

Excl. BTW: €89,00

Merk: Ajax

rating

AJAX BEWEGINGSMELDER PASIEF ZWART

Alleen voor onze bestaande klantenAJAX BEWEGINGSMELDER PASIEF ZWARTSpecificatiesAjax MotionProtect detecteert in een ruimte een mens, maar negeert huisdieren en bijvoorbeeld tocht en geluid van een a..

€89,00

Excl. BTW: €89,00

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 54