Alarm Beveiliging

Camerabeveiliging

CAMERA BEVEILIGING

De mogelijkheden van camera beveiliging van IP camera installatie zijn bijna eindeloos! Overal real-time camerabeelden bekijken en opvragen, opname en waarschuwen bij een bepaalde gebeurtenis

Camera installatie

CAMERA INSTALLATIE

Alle pakketten zijn inclusief montage die uitgevoerd zal worden door onze eigen camera installatie monteurs. De installatiemonteurs van IP camera installatie zijn vakmannen met passie voor techniek!

4K Camerainstallatie

ALARM BEVEILIGING

Complete draadloze alarm systeem. Strakke design door onze eigen monteurs geïnstalleerd. Gratis Advies op maat door onze beveiliging experts

Pan Tilt Zoom Camera Installatie

INTERCOM BEVEILIGING

Draadloos of bedraad intercom systeem beide mogelijk bij ons. Wij zorgen ten alle tijden dat onze systemen werkend voor u worden achter gelaten door onze opgeleide professionele monteurs.

Prijzen op onze website zijn Inclusief Installatie en Programmatie

OFFERTE OP MAAT

Omdat wij samen hebben gekeken naar alle wensen en de benodigde camerabeveiliging producten kunnen wij een offerte maken op maat en daarin de camera installatie aanbieden. Dit betekend dat er een totaalprijs word aangeboden welke helder en transparant is. Zo voorkomen wij verassingen achteraf welke niet voorzien waren. Wij zullen nooit meer rekenen dan de offerte aangeeft mits er uiteraard tijdens de installatie gekozen wordt om meer werk te laten verrichten dan in de offerte is afgesproken.


Wij helpen graag mee te denken in het samenstellen van een camera of alarm beveiliging systeem. Wij gaan nooit voor de duurste oplossingen maar de best passende! Afspraak maken? Bel 085-0212771 of neem contact op via onze contactpagina.